SELF STORAGE MAGASINER

Self storage-magasin, eller magasin självbetjäning, är helt enkelt lagringsutrymmen för att förvara alla typer av varor, föremål eller varor under en bestämd hyrestid. Self storage, som namnet antyder, är en självbetjäningsanläggning, vilket innebär att kunden har obegränsad tillgång till den under hela avtalsperioden. De första self storage- magasinerna började dyka upp redan på 1960-talet, grundade 1958 av Collum-familjen i USA. Tillsammans med behovet har self storage-magasin fått ökad popularitet under 2000-talet. Den ökande populariteten för self storage-magasin beror på att det möjliggör snabb och billig utvidgning av lagringsutrymmen för både företag och privatpersoner.

STEEL ART – SELF STORAGE INSTALLERS

Steel Art har varit verksamt på marknaden i över 20 år över hela Europa. Vi ser en ökande efterfrågan på marknaden, så för att möta våra kunders behov skapar vi professionella self storage-magasin. Vi är tillverkare av self storage-magasin och har framgångsrikt sysslat med design, installation, konstruktion och underhåll av self storage-magasin under många år. Vårt företag består av erfarna och kvalificerade medarbetare (Self Storage Installers).

SELF STORAGE SKRÄDDARSYDD FÖR DINA BEHOV

Detta är inte bara ett bekvämt alternativ för privatpersoner under flytt eller renovering, utan också för större företag och företag. Self storage-boxar är också ett bekvämt alternativ för dem som inte har mycket utrymme i sina hem och därigenom kan skydda sina ägodelar. Self storage-magasin finns tillgängliga i olika storlekar, beroende på kundens behov och antalet lagrade objekt. Om du saknar lagringsutrymme för sällan använda föremål, möbler, renoveringsutrustning, sportutrustning, vitvaror, oanvända kläder, leksaker, verktyg, böcker, reklammaterial, kontorsutrustning, handelsvaror, arkiv- och bokföringsdokument, och liknande, är self storage-boxar det perfekta lösningen för dig. För större företag kan byggandet av ett self-service magasin för lagring av varor, företagsutrustning, lager eller temporära leveranser vara betydligt billigare än att bygga en traditionell lagerlokal. I tider av kris letar företag allt oftare efter sätt att spara pengar genom att avstå från att bygga kostsamma lagerlokaler. På så sätt minimerar de sina underhållskostnader samtidigt som de behåller funktionaliteten.

INVESTERING I SELF STORAGE-MAGASIN

Self storage-magasin är tillgängliga för alla. Detta är inte bara en lösning för användarna, utan också en affärsidé för dem som vill gå in i self storage-branschen och hyra ut lagringsboxar. Den ökande populariteten och intresset för self storage-magasin på marknaden är en bra investeringsmöjlighet för entreprenörer. Att starta verksamhet inom self storage kräver inte en enorm mängd egna medel, som krävs för andra verksamheter som att hyra ut lägenheter. Allt du behöver göra är att börja med att köpa enskilda antal lagringsboxar och sedan utöka ditt utbud allt eftersom din verksamhet växer. Genom att investera med oss i self storage-magasin går du in på en växande marknad med minimal konkurrens i regionen och får snabb avkastning på din investering. Vi kommer att guida dig genom hela investeringsprocessen för att göra din self storage-projekt så lönsam som möjligt.

SELF STORAGE-MAGASIN – DESIGN, KONSTRUKTION OCH INSTALLATION

Varje magasin är individuellt utformat för våra kunders behov. Vi skapar både enkla och mer komplexa projekt. Varje projekt är skräddarsytt av vår self storage-service. Kunden kan förvänta sig specialiserad rådgivning och support under hela byggprocessen från vår sida. Vår professionella self storage-service garanterar fullständigt utnyttjande av lagringsutrymmet. Vi strävar efter att ge våra kunder högsta kvalitet på våra tjänster. Det är också bekvämt att använda self-service-magasin direkt efter installationen och byggnaden är klar. Som erfaren leverantör av self storage-magasin kommer Steel Art inte bara att se till att ditt projekt genomförs på ett pålitligt och snabbt sätt, utan också att ge professionell self storage-service inom ramen för garantin. Vårt företag är starkt engagerat i att de self storage-magasin vi skapar ska tjäna våra kunder under många år.

INSTALLATION AV LAGRINGSBOXAR

Att skapa lagringsboxar och self storage-magasin är vår mångåriga erfarenhet på den europeiska marknaden. Vi samarbetar med de största ledarna inom branschen. Genom att anlita oss på Steel Art för din magasinsprojekt och byggnad kan du räkna med att vi tar hand om varje detalj i projektet och ger en omfattande self storage-service, och våra specialiserade rådgivare kommer att föreslå en lösning som uppfyller dina förväntningar och behov. Vi behandlar varje projekt individuellt med noggrann hänsyn till minsta detalj för att korrekt anpassa det till dess syfte. Installationen och byggandet av ditt self storage-magasin kommer att utformas med hänsyn till de förvarade materialen. Vi skapar boxar med en yta från 1 till 40m2, men på kundens begäran kan vi designa

self storage installers

 

(+48) 668 174 381 info@steelart.com.pl

Steel Art Sp. z o.o.
Miedziana 15a, 0-321 Katowice
tel: (+48) 668 174 381
e-mail: info@steelart.com.pl

Steel Art Contractor S.L. 2024 Alla rättigheter reserverade Design och implementering Go4web.pl
Back to Top